Ulei de cocos fractionat

Ce este ulei de cocos fractionat

Pentru a ne mentine frumusetea naturala pentru un timp cat mai indelungat, este necesar sa ne ingrijim si extern, nu doar intern. Si pentru ca ingredientele naturale au fost si sunt cele mai indicate, am ales astazi sa vorbesc despre ulei de cocos fractionat. Ce este, ce beneficii are si alte informatii interesante si utile vei afla citind acest articol. … Citeste tot

Ulei de cocos – beneficii si intrebuintari

Ulei de cocos – beneficii si intrebuintari

S-au realizat nenumaratele studii de-a lungul timpului. Acestea demonstreaza faptul ca un consum constant de ulei de cocos are nenumarate beneficii asupra sanatatii. Si cu toate ca s-au scris foarte multe articole pe aceasta tema, cred ca prea putine sunt cele care ofera toate informatiile necesare. Astfel a aparut ideea materialului de fata! Acesta isi propune sa stranga si sa … Citeste tot

Ulei de susan – beneficii si recomandari

Ulei de susan – beneficii si recomandari

Din fericire, tot mai multi oameni aleg sa consume ulei de susan. Nu doar ca aliment, ci si ca medicament! Pentru ca intr-adevar, acesta este deosebit de util pentru sanatate si pentru intretinerea frumusetii naturale. Despre beneficiile uleiului de susan asupra sanatatii mi-am propus sa vorbesc in acest articol. Dar o sa va spun si despre utilizarea acestuia in cosmetica. … Citeste tot

Ulei de Babassu

Ulei de Babassu

Acest ulei de babassu se obtine prin metoda presarii la rece din nucile ce cresc in palmierul cu acelasi nume (si care poate fi intalnit in Brazilia).Uleiul are mai multe intrebuintari: poate fi folosit si pentru gatit, ca si combustibil sau ca baza pentru diverse produse cosmetice. De asemenea este foarte util si ca hrana pentru animale.Astazi insa am ales … Citeste tot

Unt de Shea – beneficii si proprietati

Untul de shea

In acest articol vreau sa-ti spun ce proprietatia si beneficii poti sa obtii cand folosesti unt de shea pentru piele si par. Astfel, iti voi prezenta ce este untul de shea, ce contine acesta, dar si care sunt beneficiile lui pentru sanatatea noastra.Iti voi da cateva sfaturi utile despre cum sa il folosesti pentru diferite afectiuni si ce unt de … Citeste tot

Uleiul de ricin – 5 beneficii pentru piele si par

Uleiul de ricin – 5 beneficii si utilizari pentru piele si par

Uleiul de ricin este un ulei natural, extras din semintele plantei Ricinus communis. Planta creste in zonele tropicale din Africa si Asia.Oamenii folosesc de mii de ani uleiul de ricin in scopuri medicale si cosmetice.Astazi el poate fi considerat un tratament nanturist pentru constipatie, fiind un laxativ natural.Este utilizat frecvent in componenta diferitelor produse naturale pentru piele si par. Asta … Citeste tot

Masca de par cu ulei de cocos

Masca de par cu ulei de cocos

Datorita proprietatilor sale, uleiul de cocos este extrem de nutritiv pentru piele si par. Ideea de a folosi ulei de cocos pentru par poate parea ciudata. Insa acesta are extrem de multe beneficii si ne poate reda stralucirea parului de altadata.O masca de par cu ulei de cocos, preparata chiar acasa, poate sa fie la fel de eficienta ca un … Citeste tot

Beneficiile uleiului de cocos pentru par

Beneficiile uleiului de cocos

Vrei sa ai parul stralucitor, sanatos, usor de manevrat si sa arate grozav? Poti uita de produsele de styling din comert, deoarece beneficiile uleiului de cocos pentru par iti pot aduce toate acestea. Uleiul de nuca de cocos este bogat in acizi grasi, fiind foarte nutritiv pentru organism. Are proprietati antimicrobiene si este bogat in acid lauric. Acidul lauric se gaseste … Citeste tot